Info

Usein Kysytyt Kysymykset

Täältä löydät vastauksia usein asiakkaitamme askarruttaviin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta alta, ota yhteyttä niin ratkaistaan kysymyksesi! – For information briefly in English, please see below.

Mikä on vaippakakku? Mikä ihmeen Vauvakupla?

Vaippakakku on vauvalle ja hänen perheelleen suunniteltu lahja, joka on paitsi kaunis ja suloinen, myös 100 % käytännöllinen. Kakku kootaan vaipoista, jotka tulevat varmasti tarpeeseen vauvan kanssa. Kakkuun on lisäksi valikoitu tuotteita, joita voi heti tarvita vauvan hoidossa. Tuotteet ovat turvallisia ja testattuja laatutuotteita. Tämä kakku ei siis ole pelkkä koriste, vaan se on täynnä hyödyllisiä asioita vauvalle!

Vauvakupla on uusi firma, ja moni on kysynyt keitä me ollaan: Olemme ystäväporukka, ja olemme tunteneet toisemme pitkään. Perustimme Vauvakuplan, jonka tehtävänä on tuoda kauniita, turvallisia ja käytännöllisiä vauvalahjoja helposti saataville. Oman vauva-arkemme myötä haluamme tarjota kaikille vauvaperheille osan siitä ihanuudesta mitä vauvajuttuihin liittyy.

Teemme kaikki vaippakakut tilauksesta, ja jokainen kakku on asiakkaalle tehty. Suunnittelemme jatkuvasti uutta, kysy mieleistäsi ideaa tai teemaanne sopivaa lahjaa, toteutamme visiosi! Tuotteemme toimitetaan huolellisesti pakattuina: voit tilata ne haluamaasi Matkahuollon pisteeseen tai kotiin. Toimitus myös suoraan lahjan saajalle onnistuu. 

Mistä löydän tietoa tuotteista?

Vastaus: Toimitamme tuotteidemme mukana niihin liittyvät alkuperäiset tuote- ja turvallisuusohjeet toimituksen mukana. Löydät tietoa myös tuotteiden valmistajien ja/tai maahantuojien sivuilta. Kaikki vaippakakkujemme vauvantuotteet ovat kotimaisen Ainu-merkin tuotteita, ja turvallisiksi sekä hyviksi testattuja käytännössä. Katso lisää https://www.ainu.fi/.

Käsityötuotteemme ovat kotimaisesta langasta käsityönä valmistettu. Tuotteiden mahdolliset koristeet ja käyttöosat, mm. silikonihelmet ovat BPA-vapaita ja elintarvikelaatuista silikonia. Tuotteet eivät ole kuitenkaan vauvan leluja, joten niitä ei tule antaa vauvan saataville eikä alle 3-vuotiaiden lasten ulottuville. Valvo aina tuotteiden käyttöä.

Onko tilaaminen turvallista?

Vastaus: Asioidessasi ja tilatessasi verkkokaupastamme tietosi ovat turvassa. Noudatamme tietosuojalainsäädäntöä sekä verkkokaupassa että käsitellessämme henkilötietoja tilauksia toimitettaessa ja käsiteltäessä. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme https://www.vaippakakku.fi/privacy-policy/.

Uskallanko tilata tuotteita koronariskin aikana?

Vastaus: Noudatamme tilauksia käsitellessämme ja pakatessamme hyvää hygieniaa. Olemme ottaneet hygieniakäytäntöihimme pakollisiksi suojakäsineiden sekä kasvomaskin käytön tuotteita pakattaessa ja käsiteltäessä. Tietoa koronavirustilanteesta ja viruksen aiheuttamista riskeistä ja varotoimista löydät THL:n sivuilta: https://thl.fi/fi/.

THL:n antamien tietojen mukaan uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii tai aivastaa. On mahdollista, että virus tarttuu myös kosketuksen kautta. Koronavirukset eivät säily ilmassa, eivätkä päiväkausia pinnoilla vaihtelevissa lämpötiloissa. Tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole todettu.

Tuotteemme kootaan ja toimitetaan hyvin pakattuina ja suojattuina, ja toimitusaikamme ovat yleisesti päiviä. Mikäli haluat, voit myös esimerkiksi säilyttää vaippakakun avaamattomana sen kauniissa sellofaanipaketissa vielä 7 vuorokauden ajan saatuasi sen.

Ovatko tuotteet turvallisia käyttää vastasyntyneelle?

Vastaus: Olemme valikoineet vaippakakkuihin kokemuksemme perusteella uuden vauvaperheen tarvitsemia hyödyllisiä ja turvallisia tuotteita, joita perhe ja vauva voivat heti tarvita. Noudata aina tuotteiden käyttö- ja turvallisuusohjeita ja poista tuote käytöstä, mikäli siinä ilmenee mitään rikkoontumisen tai vaurioitumisen merkkejä.

  • Vaippakakkujemme tutit ja tuttipullot sopivat käytettäväksi heti syntymästä alkaen.
  • Tutit ovat Ainu MAM Original tutteja, jotka sopivat käytettäväksi 0-6kk ikäiselle vauvalle. https://www.ainu.fi/tuote/ainu-mam-original-3/
  • Tuttipullot ovat Ainu MAM Start- tuttipulloja, jotka sopivat käytettäväksi heti syntymästä alkaen. https://www.ainu.fi/tuote/ainu-mam-easy-start-anti-colic/
  • Vaippakakkujemme tuttinauhat ovat Ainu Clip it!- merkkisiä, ja ne sopivat myös renkaallisille tuteille sekä puruleluihin. Tuttinauhalla tutti on kätevä kiinnittää vaatteeseen kiinni ja tutti pysyy aina mukana matkassa ja puhtaana. https://www.ainu.fi/tuote/ainu-mam-clip-it/
  • Vaippakakkujemme vaipat ovat Libero-merkin kahta eri mallin vaippaa. Vaipat ovat kokoa 2 (n. 3-5 kg vauvalle), eli ihan pienimpiä vaippoja kakuissamme ei ole mukana.

Mikäli jokin asia mietityttää tilauksessa tai tuotteiden käytössä, ota yhteyttä, me vastaamme!

Vaippakakku Briefly in English

We are a start-up from Finland specializing in high quality baby presents.

Our company Vauvakupla Oy was founded because we believe in the power of parenthood and babies in facilitating change in the society.
We have small babies and children ourselves, and we love to bring and share the joy relating to baby care and life with a small baby.

Our webstore serves customers in Finland at www.vaippakakku.fi.

For further information and cooperation inquiries, you can contact us at myynti@vauvakupla.fi