Ale!

Tuttinauha, leopardikuvio

Alkuperäinen hinta oli: 14,52 €.Nykyinen hinta on: 12,10 €.

Silikonihelmi- tuttinauha

Tuttinauhalla tutti on kätevä kiinnittää vaatteeseen kiinni ja tutti pysyy aina mukana matkassa ja puhtaana. Tuttinauhan voi yhdistää myös vaippakakkutilaukseen, jolloin upotamme nauhan kauniisti osaksi kakun koristeluja. Mallia voit katsoa täältä.

Varoitus! Tuttinauha ei ole lelu. Älä annan lapsen leikkiä tuttinauhalla, älä koskaan jätä vauvaa tuttinauhan kanssa ilman valvontaa. Tarkista tuote aina ennen jokaista käyttökertaa. Tuttinauha sisältää pieniä osia ja ne voivat olla vaarallisia pienille lapsille. Tuotteen mukana tulee hoito- ja turvallisuusohjeet. Säilytä ohjeet ja noudata aina turvallisuusohjeita.

Tuotteen voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Älä keitä tuotetta tai pese sitä pesukoneessa tai vahvoilla pesuaineilla.

Tuttinauhan helmet ovat elintarvikelaatuista, myrkytöntä silikonia. Tuttinauhan nauhaosa on kestävää satiininyöriä. Tuttinauhan klipsit ovat nikkelivapaata metallia. Tuttinauhat vastaavat standardin FS-EN 12586+A1 vaatimuksia. Lisätietoa tuttinauhojen turvallisuudesta täältä.

 

1 varastossa

Osasto: