Ale!

Vauvan merinovillainen peitto, Unicorn

Alkuperäinen hinta oli: 44,35 €.Nykyinen hinta on: 32,26 €.

Käsintehty monivärinen merinovillapeitto vauvalle
Mitat noin  leveys 50 cm pituus 65 cm

Peittoa voi käyttää vauvan alustana, tai esimerkiksi lämmikkeenä vaunuissa tai rattaissa.

Huom! Älä käytä peittoa vauvan sängyssä tai paikassa jossa vauva voi jäädä jumiin peiton alle. Älä koskaan jätä vauvaa yksin peiton kanssa ilman valvontaa.

Käytämme peitoissamme ylellistä 100 prosenttista käsittelemätöntä merinovillaa. Merinovilla on materiaalina antibakteerista, eivätkä siihen tartu helposti hajut. Puhdistukseen riittää yleensä pelkkä tuulettaminen ulkoilmassa. Peiton voi kuitenkin pestä varovasti käsin viileässä vedessä, jossa on pisara saippuaa.  Suosittelemme kuitenkin pesettämistä pesulassa.

Peitosta voi irrota käytössä villaa varsinkin uutena. Tämä ei ole virhe tai merkki huonolaatuisesta villasta, vaan aidon villan luonnollinen ominaisuus.  Peittoa ei kannata hangata voimakkaasti. Ajan mittaan villan irtoaminen vähentyy villan tiivistyessä. Peiton silittäminen käsin myötäkarvaan auttaa tiivistämään villaa ja ehkäisee villan irtoamista. Irtonaiset villat voi nyppiä peitosta varovasti käsin.

Peittoa kannattaakin huoltaa tasaisin väliajoin tuulettamalla, poistamalla irtovillat ja käsin silittämällä, niin peittosi säilyy upeana vuosia eteenpäin.

Peiton mukana tulevat nämä hoito-ohjeet.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,